Omgeving

Chalet “Het Vijfde Seizoen” situeert zich in het kloppend  hart van de Belgische Ardennen.   

Het ligt centraal tussen de twee pareltjes DURBUY  en La Roche -en- Ardenne.  De andere toeristische trekpleisters liggen binnen handbereik.  Denk maar aan HOTTON, BARVAUX  enMarche -en-Famenne.  In de winter zit je slechts op 17 km rijden van de skipiste in BARAQUE DE FRAITURE voor echt winterplezier.

De vakantiewoning ligt in een zeer rustige straat omgeven door het groen.  Het is een ideale plek om tot rust te komen of om kinderen naar hartelust te laten spelen in een veilige omgeving.

Dankzij de centrale ligging van het vakantieverblijf, heeft de streek heel wat toeristische, culturele of sportieve activiteiten  te bieden.

Zo is een Ardennenwandeling ideaal om een luchtje te scheppen en te herbronnen.  Of je nu een prima of een matige conditie hebt, er is voor iedereen een geschikte wandeling.

De tweewielers kunnen zich op de heuvelachtige wegen uitleven.  Per mountainbike, citybike, elektrische fiets of vespa kan je de geheimen van de Ardense landschappen ontdekken.

Is uw honger naar geschiedenis, cultuur, kunst en wetenschap niet te stillen?  Dan vindt u in de regio zeker uw gading.  Zo zijn er vele streekgebonden musea.

Wie opzoek is naar water kan o.a. in het subtropisch zwembad van DURBUY (Bohon) of in de Ourthe  een verfrissende duik nemen.  Zit je liever droog op het water? Dan is een kayak of kano pure waterpret.

De laatste jaren wint de golfsport enorm aan populariteit.  Of  het nu mini-golf, boerengolf of golf is, de Ardense golfclubs zijn toegankelijk voor iedereen.

Ook voor kinderen is de streek  zeer toegankelijk. De activiteiten zijn ontelbaar.  Van kinderboerderijen tot dierentuinen.  Van zwembaden met glijbanen tot het afvaren van de Ourthe per kayak of kano voor de durvers.  Van plaatselijke speeltuinen tot onvergetelijke pretparken.  Ook het Euro Space Center is voor onze toekomstige astronauten een aparte ervaring.

Kortom het Vijfde Seizoen staat garant voor een uniek verblijf in een prachtige natuur.  Mocht een jaar 5 seizoenen tellen, dan zou je ze hier kunnen omarmen.

Gratis maandelijkse tips over de Ardennen en Het Vijfde Seizoen

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x