Huurvoorwaarden

Algemeen

Verhuur voor 8 personen. Het is niet toegestaan om de woning met meer dan het vermelde maximum aantal personen te bewonen.  Huisdieren worden NIET TOEGELATEN.

Tenten, caravans of motorhomes zijn verboden.

Diegene  die de huurovereenkomst afsluit is aansprakelijk voor alle betalingen, tevens is hij ook aansprakelijk  voor schade inclusief aan inboedel en/of rondom het huis door hemzelf en/of medehuurders, of eventuele gasten veroorzaakt.

Alle schade dient door de huurder aan de verhuurder gemeld te worden.

In de chalet mag er NIET worden GEROOKT.

Huurwaarborg en sleutels

Er wordt een voorschot van 30 % gevraagd bij reservering dat binnen de 7 weekdagen na reservering betaald moet worden.

Na uw reserveringsaanvraag ontvangt u van ons een huurcontract. Na ondertekening van deze huurovereenkomst en na betaling van het voorschot is uw verblijf geboekt.  Vier weken voor de aanvang van het verblijf, vragen wij u het resterende bedrag + waarborg te betalen.  De waarborg wordt binnen de 3 weken na afloop van uw verblijf teruggestort indien alles in orde is.

Linnengoed

Onze bedden zijn voorzien van hoofdkussens en dekbedden. De huurders dienen zelf voor lakens, dekbedovertrekken en kussenslopen te zorgen.  Ook bij het gebruik van een slaapzak is een onderlaken en kussensloop vereist. Bij bevuiling van het linnengoed, wordt er 50 eur aan reiningskosten ingehouden.

Bij aankomst

Bij aankomst kan u de chalet betreden vanaf 16 uur.  De sleutel kan worden afgehaald op een adres dat u enkele dagen voor vertrek wordt doorgeven.

Mocht er iets stuk zijn of ontbreken, gelieve dit dan zo snel mogelijk te melden.  Er is een overzichtslijst in de chalet (keuken) aanwezig.  Eveneens zijn er ook  infoboeken aanwezig over de bezienswaardigheden in de buurt. Gelieve deze achteraf te laten liggen voor de andere huurders.

Bij vertrek

Bij vertrek dient u de vakantiewoning voor 10 uur te verlaten.  Er wordt verwacht dat u het huis proper achterlaat zoals een ‘goede huisvader’. 

Gelieve daarom de ijskast uit te kuisen en te laten openstaan, evenals de vaatwasmachine.  Ook vragen wij om alles op zijn plaats terug te zetten, de afwas te doen, de barbecue te reinigen en het sanitair proper achter te laten.  De kuisploeg zorgt nadien voor een grondige schoonmaak.   

Al het papier, karton en glas moet meegenomen worden.  Bij eventuele schade na uw verblijf zijn wij genoodzaakt de nodige kosten van uw waarborg af te trekken.

Verantwoordelijkheid bij ongevallen en inbraak

De verhuurder is niet verantwoordelijk voor ongevallen die in/of rondom het huis gebeuren.

De huurder is verantwoordelijk voor diefstal van en schade aan de inboedel als de diefstal gebeurt zonder sporen van inbraak. Bij diefstal zonder sporen van braak, bijv. door het niet sluiten van deuren en ramen bij afwezigheid, is de huurder aansprakelijk voor de geleden schade.

Gratis maandelijkse tips over de Ardennen en Het Vijfde Seizoen

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x